Urmareste-ne pe Facebook

Cosul meu

Termeni si conditii

Definirea termenilor

Site-ul web (http://www.iosabijuterii.ro, numit in cele ce urmeaza) iosabijuterii.ro este un site web de prezentare si comercializare bijuterii, ceasuri, cadouri de lux si decoratiuni apartinand theessayclub.com https://writemyessayrapid.com/ firmei SC ARFENA IMPEX SRL, cu sediul pe Bd-ul Revolutiei nr.3, 310174, Arad, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J02 /520 /1994, C.U.I 5530180, denumita pe parcursul acestor termeni si conditii Bijuteria Iosa.

Persoanele fizice sau juridice care achizitioneaza produse prin intermediul site-ului iosabijuterii.ro vor fi denumite in cele ce urmeaza Clienti.

Vizitand si utilizand acest website, acceptati termenii si conditiile de mai jos.

Continutul acestui site (descrieri, caracteristici, imagini, preturi, forma de prezentare etc.) nu poate fi reprodus sau utilizat fara acordul in scris al proprietarului acestui site

 • Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:
  • Legea comertului electronic – nr. 365 din 7 iunie 2002, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002
  • Ordonanta nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992
  • Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata in Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.

 

Drepturi de autor (Copyright)

 • Intregul continut al site-ului iosabijuterii.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Bijuteria Iosa si al furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Bijuteria Iosa a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare

 

Securitatea datelor personale

 • Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de Bijuteria Iosa si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va expedia comenzile, pentru a va transmite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
 • Bijuteria Iosa se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

 

Comenzi si livrare

 • Comenzile pentru bijuteriile aflate pe stoc se livreaza in maxim 48 de ore.
 • Livrarea bijuteriilor sau a altor produse care nu se afla in stocul nostru la data comenzii se face in termen de 10-30 zile lucratoare.
 • Bijuteria IOSA garanteaza livrarea comenzilor in bune conditii si in deplina confidentialitate, oriunde pe teritoriul Romaniei, cu exceptia zilelor de sambata si duminica, a sarbatorilor legale si altor zile nelucratoare, in care nu se fac livrari.
 • Validarea comenzii se face telefonic sau online de catre operatorii nostri. Livrarea comenzilor este prompta si sigura, se face direct la adresa indicata de client, iar coletul este asigurat pe durata transportului, pana in momentul livrarii.

Pentru a ne asigura ca produsele comandate ajung in cel mai scurt timp, va rugam sa ne comunicati adresa exacta unde va putem gasi in intervalul orar 09:00-18:00, alocat predarii coletelor.

 • Comenzile Clientilor din orasul Arad se ridica de la magazinele noastre de prezentare, la una dintre adresele: B-dul. Revolutiei nr. 31 sau Calea Victoriei nr. 20.
 • Livrarea in alte localitati se face prin intermediul unei firme de curierat rapid. Va rugam sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

 

Adrese de contact
Calea Victoriei Nr. 20
323214 Arad, Romania
+40 371-135-466

Bd-ul Revolutiei nr.31
310174 Arad, Romania
+40 257-270-080

E-mail: office@iosabijuterii.ro

 

Limitarea responsabilitatii firmei

 • Bijuteria IOSA garanteaza livrarea comenzilor in bune conditii si in deplina confidentialitate, oriunde pe teritoriul Romaniei, cu exceptia zilelor de sambata si duminica, a sarbatorilor legale si altor zile nelucratoare, in care nu se fac livrari.
 • Bijuteria IOSA nu este responsabila pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze comanda la timp. Compania nu poate acoperi despagubiri pentru eventualele prejudicii create in aceste cazuri speciale.
 • In situatia neridicarii comenzii in termen de 5 zile de la confirmarea livrarii, coletul va fi returnat Bijuteriei IOSA, iar Clientul va suporta cheltuielile corespunzatoare transportului tur-retur.
 • Ne rezervam dreptul de a nu primi coletele retur in absenta notificarii scrise prealabile.
 • Daca produsul este returnat in alta stare decat cea in care a fost livrat, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil). Alternativ, Clientul poate cere reexpedierea produsului, angajandu-se sa suporte cheltuielile aferente.
 • Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau de returnare a produselor catre Bijuteria IOSA.
 • Nu se pot returna produsele care au fost modificate (personalizate) la cererea Clientilor

 

Preturi, politica de facturare si plati

 • Preturile afisate pe site-ul iosabijuterii.ro sunt exprimate in RON si includ TVA. Preturile si disponibilitatea produselor pot fi modificate fara o notificare prealabila
 • Preturile nu includ transportul. Pretul transportului este afisat separat, in urma completarii informatiilor de livrare.
 • Produsele pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei
 • Receptia cantitativa si calitativa a produselor de catre Client se face la livrarea bunurilor. Prin semnarea documentelor ce va vor fi inaintate de compania de curierat rapid, confirmati receptia cantitativa si calitativa a bunurilor achizitionate

 

Politica de returnare

 • Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare se aplica doar Clientilor cu calitatea de persoane fizice si exclusiv pentru produsele livrate prin curier.
 • Clientul are dreptul theessayclub.com https://writemyessayrapid.com/ sa ne comunice in scris decizia de a renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
 • Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: in ambalajul original, cu toate accesoriile, etichetele intacte si documentele care l-au insotit. Costurile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
 • Returnarea produselor se poate face doar dupa notificarea in scris trimisa Bijuteriei IOSA.

 

Garantii

Toate produsele livrate sunt ambalate corespunzator si insotite de certificate de garantie. Bijuteriile cu diamante au in plus un certificat care atesta veritabilitatea pietrei pretioase si prezinta calitatile individuale ale acesteia, respectiv dimensiunea, claritatea, culoarea si caratajul.