Urmareste-ne pe Facebook

Cosul meu

Politica de returnare

Conditiile necesare

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare se aplica doar clientilor cu calitatea de persoane fizice si exclusiv pentru produsele livrate prin curier

Clientul are dreptul sa ne comunice in scris decizia de a renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in ambalajul original, cu toate accesoriile, etichetele intacte si documentele care l-au insotit. https://www.real4exam.com/C2010-595.html Costurile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Returnarea produselor se poate face doar dupa notificarea in scris trimisa Bijuteriei IOSA.

Cazuri particulare

Ne rezervam dreptul de a nu primi coletele retur in absenta notificarii scrise prealabile.

Daca produsul este returnat in alta stare decat cea in care a fost livrat, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil). https://www.real4exam.com/C2150-508.html Alternativ, clientul poate cere reexpedierea produsului, angajandu-se sa suporte cheltuielile aferente.

Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau de returnare a produselor catre Bijuteria IOSA.

Nu se pot returna produsele care au fost modificate (personalizate) la cererea clientilor!

*In achizitionarea produselor de pe acest site se folosesc tehnicile de comunicare la distanta corespunzatore si se aplica regulile si definitiile prevazute in O.G. 130/2000, art. 2, lit.e.