Urmareste-ne pe Facebook

Cosul meu

Informatii livrare

Comenzile pentru bijuteriile aflate pe stoc se livreaza in maxim 48 de ore. Livrarea bijuteriilor sau a altor produse care nu se afla in stocul nostru la data comenzii se face in termen de 10-30 zile lucratoare.

Toate produsele livrate sunt ambalate corespunzator si insotite de certificate de garantie. Bijuteriile cu diamante au in plus un certificat care atesta veritabilitatea pietrei pretioase si prezinta calitatile individuale ale acesteia, respectiv dimensiunea, claritatea, culoarea si caratajul.

Bijuteria IOSA garanteaza livrarea comenzilor in bune conditii si in deplina confidentialitate, oriunde pe teritoriul Romaniei, cu exceptia zilelor de sambata si duminica, a sarbatorilor legale si altor zile nelucratoare, in care nu se fac livrari.

Validarea comenzii se face telefonic sau online de catre operatorii nostri. Livrarea comenzilor este prompta si sigura, se face direct la adresa indicata de client, iar coletul este asigurat pe durata transportului, pana in momentul livrarii.

Pentru a ne asigura ca produsele comandate ajung in cel mai scurt timp, va rugam sa ne comunicati adresa exacta unde va putem gasi in intervalul orar 09 – 18, alocat predarii coletelor.

Comenzile clientilor din orasul Arad se ridica de la magazinele noastre de prezentare, la una dintre adresele: B-dul. Revolutiei nr. 31 sau Calea Victoriei nr. 20.

Livrarea in alte localitati se face prin intermediul unei firme de curierat rapid. Va rugam sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

Cazuri particulare

Bijuteria IOSA nu este responsabila pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze comanda la timp. Compania nu poate acoperi despagubiri pentru eventualele prejudicii create in aceste cazuri speciale.

In situatia neridicarii comenzii in termen de 5 zile de la confirmarea livrarii, coletul va fi returnat Bijuteriei IOSA, iar clientul va suporta cheltuielile corespunzatoare transportului tur-retur.

*Bijuteria IOSA isi rezerva dreptul de a modifica preturile, ofertele sau imaginile de pe aceste site fara vreo notificare prealabila.