Urmareste-ne pe Facebook

Cosul meu

Istoria Iosa

O bijuterie poate fi mai mult decat un simplu obiect, daca e facuta din pasiune si devotament.

Iosa este locul in care bijuteriile prind viata.

Un atelier mic, improvizat intr-un garaj, este locul in care Bijuteria Iosa a luat nastere, in 1994. Primele bijuterii au fost rodul muncii atente a trei bijutieri, care au investit o particica din viata lor in crearea unor bijuterii indragite de cei care le cumparau, pe atunci din incinta unui studio foto aradean.

Patru ani mai tarziu, am inaugurat primul nostru magazin de prezentare, urmat de magazinul principal, deschis in aprilie 1999, pe B-dul Revolutiei. La scurt timp dupa aceea, atelierul a fost mutat intr-un spatiu mai mare, un pas foarte important fiind achizitia primelor aparate de prelucrare a metalelor pretioase. In anii ce au urmat, ne-am dedicat perfectionarii artei bijuteriei, anticipand dorintelor clientilor si oferindu-le bijuterii speciale, manufacturate impecabil din materiale durabile si distinse.

In anul 2012, ne-am mutat atelierul in locatia actuala, pe calea Victoriei. Aici putem in sfarsit sa ne desfasuram munca mai bine, in procesul de manufactura intervenind si aparatura moderna din dotare. Aici, ne putem organiza mai bine, raspunzand cerintelor clientilor nostri la un nivel care le face cinste.

Bijuteria IOSA este locul in care iti poti gasi bijuteria-pereche. Lucrate cu maiestrie, din materiale alese foarte riguros, cu pietre pretioase si semipretioase analizate si prelucrate de catre specialisti, bijuteriile noastre sunt pe placul celor mai exigenti dintre clienti. Modelele pe care le cream sunt armonioase si elegante, facute pentru a fi iubite si purtate pentru o perioada indelungata.

Servicii

La atelierul Bijuteriei IOSA, bijuteriile sunt tratate cu cea mai mare grija si respect pentru frumusetea lor.

  • Trecerea timpului isi lasa amprenta asupra oricarui obiect frumos. Bijuteriile nu sunt o exceptie, de aceea ele trebuie ingrijite si, in anumite cazuri, reconditionate. La atelierul nostru, fiecare bijuterie isi recapata stralucirea si frumusetea.

  • Pasiunea noastra pentru arta bijutiera autentica ne insufleteste munca. De aceea, bijuteriile pe care le cream trec prin mainile unui bijutier cu experienta, care are grija ca fiecare detaliu sa atinga perfectiunea si unicitatea pe care productia mecanizata nu o poate reda.

  • Bijuteria IOSA te poate ajuta la alegerea diamantului care ti se potriveste. Prin instruirea bijutierilor nostri si prin meseria invatata chiar in Antwerp, orasul diamantelor, putem descifra povestea fiecarui diamant si ii putem evalua valoarea.